SPICE KING INDIA ENSCHEDE

SPICE KING INDIA ENSCHEDE Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4 stars out of 181 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Spice King India Enschede. Want to know more? Find out more.

16 Aug 2022 at 1:42 Butter chicken was veelstemmig waterig, kip was totaal niet mals. Niet te eten en hier betaal je bijna 30 euro voor.
11 Aug 2022 at 22:48 Slecht! Butterchicken met superdunne saus. Slechtste naan ooit. Taaai. En alles lauw. Echt het geld niet waard. Super weinig eten voor veel geld. Heel erg duur, voor hetzelfde geld kun je bij een Chinees 2 dagen eten met 4 man
4 Aug 2022 at 16:21 Heel erg lekker, smaakvol en met zorg gemaakt
6 Jul 2022 at 20:29 Butter chicken besteld, is de prijs totaal niet waard. Naan lijkt eerder op een pannenkoek. Afrader.
2 Jul 2022 at 20:58 De bezorging was vrij snel en volgens aankondiging. Het eten bleek iets pittiger dan verwacht, en de gedroogde vruchten (chicken dam biryani) heb ik nog weinig van gemerkt in de smaak. Los daarvan was het eten verder goed...
7 Jun 2022 at 11:08 Echt lekker eten! Fris smaakvol.
4 Jun 2022 at 19:46 Errug lekker.
4 Jun 2022 at 0:09 butter chicken en chicken samosa besteld, super lekker en het eten was eerder dan verwacht. aanrader!
29 May 2022 at 19:45 Eten was goed, bezorging duurde alleen erg lang
25 May 2022 at 15:16 Het eten viel tegen. op zich wel lekker gekruid, maar bevatte geen groenten. We hadden lamscurry en Paneer butter masala, in de beschrijving staat met spinazie, zat er niet in. Weinig vlees en paneer in de curry. Taaie naan. Geld niet waard.
8 May 2022 at 19:46 Smaak was prima, maar niet het geld waard. Alleen maar saus en wat garnaaltjes. Naan brood was ook te taai. Jammer!
1 May 2022 at 21:07 Eten was lekker en naanbrood heerlijk. Gerecht pittig wat ik minder gewend ben maar juist weer prettiger vind. Ik miste alleen nog wel wat in het geheel daarom 4. Toch goed, bezorging duurde ipv 30 min 50 min maar dat was te overzien.