SPICE KING INDIA ENSCHEDE

SPICE KING INDIA ENSCHEDE Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4 stars out of 166 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Spice King India Enschede. Want to know more? Find out more.

8 May 2022 at 19:46 Smaak was prima, maar niet het geld waard. Alleen maar saus en wat garnaaltjes. Naan brood was ook te taai. Jammer!
1 May 2022 at 21:07 Eten was lekker en naanbrood heerlijk. Gerecht pittig wat ik minder gewend ben maar juist weer prettiger vind. Ik miste alleen nog wel wat in het geheel daarom 4. Toch goed, bezorging duurde ipv 30 min 50 min maar dat was te overzien.
22 Apr 2022 at 9:28 amazing food
19 Apr 2022 at 22:12 Best lamb curry on town and the naan has a nice touch of butter i very like it
17 Apr 2022 at 21:22 Super lekker! En snel bezorgd
26 Mar 2022 at 20:35 WOW! Heerlijk gekruid indian food, precies zoals het hoort. Vooral de chicken dum biryani is een sterke aanrader. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
24 Mar 2022 at 11:02 Very good!
23 Mar 2022 at 12:42 Taai en duur lamsvlees. Niet vaker doen.
19 Mar 2022 at 19:41 Lekker en snel
13 Mar 2022 at 20:28 Lange bezorgtijden. Eten viel beetje tegen was lauw
7 Mar 2022 at 19:49 Eten was erg lekker en uitgebreid met verscheidene bijgerechten! Mocht een klein beetje meer zijn.
5 Mar 2022 at 9:21 Bezorger was t lichtpuntje: hij belde vrolijk op dat hij t nietsontziende vinden. Zeer teleurstellend eten. spinazie curry was een dunne soep, naam brood zeer vet, als een mislukte pannenkoek. En duur, terwijl goedkopere concurrent beter kookt!